Tuesday, June 1, 2010

Bentangan Kertas Kerja

Jot Down by Mummy Dasy at 12:37 PM
Small Smiley Icon untuk suami tercinta chewah *ayat kna power Small Smiley Icon
Khamis ni last day sekolah pastu cuti 2 minggu
macam² dah plan dalam kepala Mummy ni :)
anak² yang cuti sekolah Mummy excited wat schedule ape kes?
tapi Mummy yg plan, penentunye Mr.hBy, sekali semua dirancang kena reject padan muka Small Smiley Icon
jom join Mummy berangan

Small Mini Eyecatcher Icon UNIVERSAL STUDIO
PakNgah dah gi 2 mgg lepas tp x dpt msuk tiket habis pdn muke tu yg mengajak lagi pegi

Small Mini Eyecatcher Icon BUKIT TINGGI


Small Mini Eyecatcher Icon SWIMMING
hahaha ni dah confirm jadi klu xjadi mmg gamaknya Daneen tuntut tiap² ari...

itu Mummy yg berangan ntah jadi ntah x,
u'olls bercuti ke mana cuti sekolah ni????

Jot's :: Kalau tang berjalan Mummy mmg terror.. :)

footer

3 yang membebel:

Jade said...

aku nk cuti2 tapi lecey la.. aku banyak AL tp budak opis aku ni cam hampeh sikit.. nyampah...

rasa mcm nk berhenti

mummy_ayu said...

wah..cuti sekolah, best jenjalan..anak ayu lum sekolah so.kena kasi can org yang ada anak sekolah untuk cuti...

E.d.Y said...

g bukit tinggi best...

 

Ω Bebelan DaSy Ω Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea